Cute Monkey Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Cute Monkey Cake. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Ten przepis służy 14 i kosztuje 49 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mix ciasto, brązowy cukierki powlekane czekoladowe cukierki, bogaty & kremowy lukier czekoladowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Patch Cake-Cute!, Cute Golden Doodle Dog Cake, oraz King Cake Monkey Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj DNA i boki 2 (8-calowych) okrągłych patelni do ciast za pomocą skracania lub sprayu do gotowania.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 2 regularnych filiżanek muffin.
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Napełnij 2 kubki muffin około dwóch trzecich pełne ciasta. Pozostałe ciasto podzielić między Patelnie.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 8-calowe rundy i babeczki. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 minut do 1 godziny lub do firmy.
Na talerzu do serwowania umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół.
Rozprowadzić z 1 szklanką polewy czekoladowej. Wierzch drugą warstwą ciasta, zaokrąglony bok do góry.
Usuń papierowe wkładki z babeczek; wykończ zaokrągloną górę każdej babeczki.
Umieść babeczki na wierzchu ciasta dla uszu.
Rozłóż cienką warstwę polewy czekoladowej na torcie i babeczkach, aby zamknąć w okruchach. Przechowywać w lodówce lub zamrażać 30 minut do 1 godziny.
W małej misce, miejsce lukier waniliowy. Odcień z polewą czekoladową dodając 1/2 łyżeczki na raz, aż pożądany kolor zostanie osiągnięty dla małpiej twarzy.
Rozłóż lukier w kształcie nerki w środku ciasta Na twarz małpy.
Rozłóż lukier w środku babeczek dla wewnętrznych uszu. Łyżka pozostałego lukru czekoladowego do dekoracyjnego woreczka wyposażonego w lukier z trawy (#233 lub #133); rurka "futro" z boku ciasta, na wierzchu ciasta wokół twarzy i na babeczkach. Z dekoracyjnym żelem narysuj usta, nos i linię w uszach wewnętrznych.