Malinowy Drobiazg

Malinowy Drobiazg
Przepis malinowy drobiazg może zaspokoić Twoje szkockie pragnienie w około 3 godziny i 25 minut. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Ten przepis służy 10. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz pod ręką ścinane migdały, cukier, śmietanę do ubijania i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Malinowy Drobiazg, Malinowy Drobiazg, oraz Malinowy Drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/2 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i soli w rondlu 3-quart. Stopniowo mieszaj z mlekiem i sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Stopniowo mieszaj co najmniej połowę gorącej mieszaniny do żółtek, a następnie ponownie mieszaj do gorącej mieszaniny w rondlu. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem i wanilią. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Rozłóż ladyfingers poziomo na pół; każdą połówkę rozłóż konfiturami malinowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Warstwa 1/4 ladyfingers, pokroić boki w górę, 1 1/2 szklanki malin i połowę budyniu w 2-quart porcji miski. Powtórz warstwy raz używając pozostałych 1 1/2 szklanki malin. Ułóż pozostałe ladyfingers wokół krawędzi miski w pozycji pionowej z wyciętych boków w kierunku środka. (Może być konieczne, aby delikatnie złagodzić ladyfingers dół do budyniu o 1 cal, więc pozostają w pozycji pionowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubij śmietanę do ubijania i 2 łyżki cukru w schłodzonej średniej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości do sztywności; rozłóż na deser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posypać migdałami. Przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
7
Dekoruj dodatkowymi malinami i liśćmi mięty. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostały deser.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
MalinyMaliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn