Chef John ' s Cheater Pierogi
Chef John 's Cheater Pierogi może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 50 i kosztuje 21 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 44 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Jeśli masz pieprz cayenne, woda, ser rolniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Lasagna szefa kuchni Johna, Chef John 's Shepherd' s Pie, oraz Sałatka szefa kuchni Johna Waldorfa.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać posiekany boczek i cebulę; gotować i mieszać, aż boczek jest chrupiące i cebula są rumiane, 6 do 8 protokół.
Boczek i cebulę wyjąć do małego naczynia, zachowując około 2 łyżki tłuszczu z boczku do smażenia pierogów.
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i rozgnieść, aż będzie gładka. Pozostawić do ostygnięcia na 10 minut. Doprawić solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne. Wymieszać z 1 jajkiem i serem rolniczym. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, o 30 protokół.
Ubić 1 jajko z 1 łyżką wody w misce do mycia jaj.
Umieść od 2 do 3 owijarek wonton jednocześnie na lekko posmarowanej mąką powierzchni roboczej.
Delikatnie umyć brzegi jajkiem.
Umieścić około 2 łyżki nadzienia w środku każdego opakowania. Złożyć każdy pierogi na pół i lekko docisnąć krawędzie razem do uszczelnienia.
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia i gotować pierogi we wrzącej wodzie, aż unoszą się, 2 do 3 minut.
Przenieść pierogi na patelnię z zastrzeżonych kapie z boczku w partiach i gotować na średnim ogniu, aż lekko rumiane, o 2 protokół na stronę.
Przelać do miski, wrzucić z boczkiem i cebulą i podawać udekorowane kwaśną śmietaną i szczypiorkiem.