Cheese ' n ' Dill Peas

Cheese ' n ' Dill Peas
Cheese' n ' Dill Peas to bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 9g tłuszczu i w sumie 144 kalorii. Za 44 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 powie, że trafił w sedno. Działa dobrze jako dodatek. Mieszanka wody, chwastów koperkowych, sera cheddar i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Proste tosty z koziego sera i jajek ze świeżym groszkiem i koperkiem, GROCH Z KOPERKIEM, oraz Kapusta z koperkiem i groszkiem.

Instrukcje

1
W małej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej połącz groszek i wodę. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 3 minuty; odcedzić. Dodaj masło i koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
KoperKoper
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posyp serem; odstawić, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn