Cheese & chilli naans
Przepis Cheese & chilli naans może zaspokoić Amerykański głód w około 15 minut. Ten przepis lacto ovo vegetarian służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz chleb naan, cheddar, pół łyżeczki proszku chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Koronacyjny kurczak naans z indyjską sałatą, Tosty z serem Chilli / jak zrobić tosty z serem Chilli, oraz ser chilli tosty, jak zrobić ser chilli tosty są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Pieczywo posypać odrobiną wody, a następnie polać startym cheddarem i chilli.
Piec na stojakach piekarnika przez 5 minut, aż ser się rozpuści, następnie wyjąć i rozsypać kolendrą.
Pokroić w ćwiartki i podawać.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to świetny wybór dla Naan. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Kwieciste, delikatne owoce limonki, jabłka i sosny jabłko z nutą ziół, przypraw i drożdży, miękkie w pierwszym smaku, pomimo żywej kwasowości, a następnie proste, świeże na podniebieniu, sypkie owoce, niuanse mineralne, dobra struktura i równowaga, średnie ciało i drobne minerały w pikantnym wykończeniu.Idealny towarzysz wielu przystawek, takich jak wędzony pstrąg, szynka, zimne warzywa, tapas, czy świeży marynowany kozi ser z ziołami; również bardzo dobry z grillem rybnym, owocami morza lub pieczonym kurczakiem.