Cheddar Jack & Bacon Corn Cakes
Cheddar Jack & Bacon Corn Cakes może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, weź Cheddar jack & bacon przepis ser breadcrumb mix, ziarna kukurydzy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cheddar Jack & Bacon Meatball Sliders, Jalapeno-Jack Polenta Cakes With Cilantro Corn Salsa, oraz Sałatka z orzechami krewetkowymi z sosem Cheddar Jack Bacon.
Instrukcje
Mąkę, mąkę kukurydzianą i proszek do pieczenia wymieszać w średniej misce do wymieszania.
Dodaj 1 Łyżkę. masło, mleko i kukurydza; dobrze wymieszać.
Roztopić pozostałe masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Wlać masę serową do płytkiego naczynia. Upuść łyżki mąki kukurydzianej, 1 na raz, w mieszaninie serowej, obracając się równomiernie.
Dodać, w partiach, na patelni; gotować 1 do 2 min. z każdej strony lub aż do twardego w dotyku.