Cheddar-i-cebula rozbite hamburgery
Przepis Cheddar-i-cebula rozbite hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 30. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, mielony chuck wołowy, bułki ziemniaczane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Burgery z cebulą i cheddarem, Hamburgery Cheddar z dżemem z czerwonej cebuli, oraz Boczek Cheddar Francuski Cebula Hamburgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej żeliwną patelnię, aż będzie bardzo gorąca.
Ułóż plastry ogórków na dolnych bułkach.
Bez przepracowania mięsa, luźno uformuj go w 4 kulki i połóż na patelni. Gotować klopsiki na umiarkowanie wysokim ogniu przez 30 sekund. Używając solidnej dużej szpatułki, spłaszcz każdą kulkę na 5-calowy Okrągły patty. Doprawić paszteciki solą i pieprzem i gotować przez 2 minuty, aż do dobrze usmażonego. Naciśnij garść pokrojonej cebuli na każdym patty. Za pomocą szpatułki, ostrożnie flip każdy burger więc cebula są na dole. Top z serem i gotować przez 2 protokół. Przykryć patelnią i gotować tylko do rozpuszczenia sera, 1 minutę więcej.
Hamburgery z cebulą przełożyć na bułki i posypać pyłem umami. Top z bułki i służyć.