Chard Szwajcarski Po Włosku
Włoski styl szwajcarski Chard może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje 98 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 162 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka wody, wody, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Chard Szwajcarski W Stylu Włoskim, Szwajcarska Chard & Włoska Kiełbasa Lasagna, oraz Indywidualna Szwajcarska Chard I Włoska Kiełbasa Lasagna.
Instrukcje
Umyć szwajcarski chard i pokroić w paski 1 cal. Oddziel grube i twarde odcinki łodygi od górnych listew liściastych.
Doprowadzić wodę i 1 łyżkę soli do wrzenia w dużym rondlu.
Sekcje łodygi gotować w osolonej wrzącej wodzie przez 2 minuty. Wymieszać listki liściowe i gotować, aż liście zwiędną, a łodygi będą przetargu widłowego, o 6 protokół.
Rozgrzać oliwę z oliwek, czosnek, i pieprz czerwony płatki w dużej patelni na średnim ogniu, aż aromatyczne, o 3 protokół.
Dodać odsączony boczniak szwajcarski, gotować i mieszać przez 2 minuty; doprawić solą do smaku.