Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Ceviche z krewetek podawane w kokosach może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 339 kalorii, 19g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to Południowoamerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, cebulę, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Pudding Z Mleka Kokosowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie super. Spróbuj Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), Ceviche de Camaron (krewetkowy koktajl Ceviche), oraz CEVICHE KOLUMBIJSKIE Z KREWETKAMI (CEVICHE DE CAMARONES) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób ceviche: umieść duży garnek z wodą na dużym ogniu i dodaj cytrynę, czosnek, liście laurowe, ziarna pieprzu i sól, do smaku. Jeśli chodzi o gotować dodać krewetki i wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Pomarańcza, Skórka
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Skórki Z Cytryny
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Niech krewetki kłusować tylko do momentu, gdy są gotowane przez, o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
3
Usuń krewetki na patelni arkusza i przechowywać w lodówce. Gdy są chłodne pokroić je na pół wzdłuż.
Dodaj schłodzone krewetki i niech marynować, schłodzone, przez około 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
6
Przygotuj skorupki orzecha kokosowego: weź młotek i uderz kokosa wielokrotnie (nie za mocno) wokół równika, obracając kokosa w dłoni. Ostatecznie podzieli się na dwie połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1 łyżka Suszonej Marsali
7
Spuścić płyn z kokosów.
1
Wlać sól na duży talerz i nestle połówki Kokosowe do soli tak stoją prosto. Ceviche podzielić na połówki Kokosowe; udekorować skropionymi sokiem z limonki, oliwą z oliwek i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Anne Amie Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.