Ceviche De Pescado (sałatka rybna gotowana w soku z limonki)

Ceviche De Pescado (sałatka rybna gotowana w soku z limonki)
Przepis Ceviche De Pescado (sałatka rybna gotowana w soku z limonki) jest gotowy w około 2 godziny i 5 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 35g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.06 za porcję. Ten przepis z Food.com ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś filety rybne, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ceviche De Pescado, Ceviche de Pescado: Dwie Drogi, oraz Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana) dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia58
Magazyn