Cebula Wędzona
Cebula wędzona jest bezglutenowe przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 3G białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, sos worcestershire, płynny dym i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Tarta z wędzonym łososiem i cebulą, Dip z łososia wędzonego i karmelizowanej cebuli, oraz Frittata z łososia wędzonego i cebuli.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wiórki hickory namoczyć w wodzie przez 30 minut, a następnie odcedzić.
Umieść namoczone chipsy w palaczu stovetop lub na zewnątrz palacza na średnim ogniu. Cebulę obieramy, ćwiartujemy i układamy na perforowanej patelni. Przykryć folią aluminiową, wbić w nią kilka dziur, umieścić w palaczu i palić przez 1 godzinę. Cebula powinna być miękka i mieć ładny brązowy kolor. Degustacja cebuli dla smaku dymu jest najlepszym sposobem, aby sprawdzić doneness, nie wszyscy palacze są takie same. Gdy cebula jest wędzona, przełożyć do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Super.
Połącz z resztą składników.
Dobrze wymieszać i posolić.