Castella-Japoński Biszkopt
Przepis Castella-Japoński biszkopt gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 974 kalorie. Na 2,26 zł za porcję, dostajesz deser, który serwuje 2. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wyciąg z cytryny, cukier granulowany, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Biszkopt Japoński (Kasutera), Biszkopt Japoński Z Zieloną Herbatą-Kasutera, oraz Ciasto Klon Cynamon Castella.