Castella-Japoński Biszkopt

Castella-Japoński Biszkopt
Przepis Castella-Japoński biszkopt gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 974 kalorie. Na 2,26 zł za porcję, dostajesz deser, który serwuje 2. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wyciąg z cytryny, cukier granulowany, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Biszkopt Japoński (Kasutera), Biszkopt Japoński Z Zieloną Herbatą-Kasutera, oraz Ciasto Klon Cynamon Castella.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Po prostu zachowując aromaty i smaki, które zostały dostarczone z winegrape, LangeTwins Chenin Blanc jest żywym wyrazem odmiany. Ostre nuty jabłka Granny Smith łączą się z nutą tartej gruszki, aby stworzyć jasne i orzeźwiające wino, którym można się cieszyć samodzielnie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn