Cappuccino-Toffi Orzechowe

Cappuccino-Toffi Orzechowe
Cappuccino-orzechowe toffi może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 187 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 35 i kosztuje 34 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka niezsiarczonej melasy, ESPRESSO instant, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Lody cappuccino-toffi Crunch, Tarta Z Orzechami Toffi, oraz Toffi kawowo-orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło 15-x 10-calowy galaretki-roll patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec orzechy włoskie w 350 w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Ostudzić 30 minut.
5
Rozpuścić 1 1/4 szklanki masła w 3 1/2-qt. ciężki rondel na średnim ogniu; wymieszać cukier granulowany, kolejne 5 składników i 1/3 szklanki wody. Gotować, stale mieszając, aż termometr candy zarejestruje 290 (miękki etap pękania), około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z orzechami włoskimi. Szybko wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i rozprowadzić na równą warstwę. Natychmiast posypać mleczną czekoladę i kęsy z białej czekolady na wierzchu; odstawić 5 minut. Zawirować czekoladę za pomocą szpatułki off-set. Przykryć i schłodzić do twardości (około 1 godziny). Rozbij toffi na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 7 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
CzekoladaCzekolada
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ToffiToffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
7
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn