Cappuccino-Toffi Orzechowe
Cappuccino-orzechowe toffi może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 187 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 35 i kosztuje 34 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka niezsiarczonej melasy, ESPRESSO instant, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Lody cappuccino-toffi Crunch, Tarta Z Orzechami Toffi, oraz Toffi kawowo-orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 15-x 10-calowy galaretki-roll patelni.
Piec orzechy włoskie w 350 w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Rozpuścić 1 1/4 szklanki masła w 3 1/2-qt. ciężki rondel na średnim ogniu; wymieszać cukier granulowany, kolejne 5 składników i 1/3 szklanki wody. Gotować, stale mieszając, aż termometr candy zarejestruje 290 (miękki etap pękania), około 20 minut.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z orzechami włoskimi. Szybko wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i rozprowadzić na równą warstwę. Natychmiast posypać mleczną czekoladę i kęsy z białej czekolady na wierzchu; odstawić 5 minut. Zawirować czekoladę za pomocą szpatułki off-set. Przykryć i schłodzić do twardości (około 1 godziny). Rozbij toffi na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 7 dni.
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.