Cappuccino Cherry Trifle

Cappuccino Cherry Trifle
Przepis Cappuccino Cherry drobiazg można zrobić w około 35 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 453 kalorii, 6G białka, oraz 25g tłuszczu na porcję. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka mleka, bochenków ciasta funtowego, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Dobrze sprawdza się jako dość tani deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest tak doskonałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Cappuccino Drobiazg, Cappuccino Mus Drobiazg, oraz Wakacje Cappuccino Drobiazg.

Instrukcje

1
W przypadku kremu połącz cukier, skrobię kukurydzianą, granulki kawy i kakao w dużym rondlu. Dodaj mleko i wodę, aż będą gładkie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do uzyskania gęstej i musującej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Granulki Kawy, MieloneDodatkowe Granulki Kawy, Mielone
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia. Wymieszaj niewielką ilość gorącej mieszanki z żółtkami; wróć wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadź do delikatnego wrzenia; gotuj i mieszaj 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Zdejmij z ognia; delikatnie wymieszaj wanilię. Wstaw do lodówki do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
4
W dużej misce ubij śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż 2-1 / 2 szklanki bitej śmietany do schłodzonego kremu. Odłóż pozostałą bitą śmietanę do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Umieść połowę kostek ciasta w 3-qt. miska na drobiazgi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Odcedź wiśnie, rezerwując sok; posyp ciasto 3-4 łyżkami soku wiśniowego. Na wierzch polać połową wiśni, 1/3 szklanki kawałków czekolady i połową mieszanki budyniowej. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Sok WiśniowySok Wiśniowy
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
7
Udekoruj zarezerwowaną bitą śmietaną i pozostałymi kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na drobiazgi. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Franciszka Old Vines Zinfandel z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
St. Francis Old Vines Zinfandel
St. Francis Old Vines Zinfandel
Kiedy mówimy "stare winorośle", mamy na myśli winorośl, która ma co najmniej pięćdziesiąt, a często nawet sto lat. Znaleźliśmy serię małych winnic w hrabstwie Sonoma, które pochodzą z przełomu ubiegłego wieku. Ze względu na ich wielki wiek, działki te dają mniej niż cztery tony na akr wyjątkowo skoncentrowanych owoców. Winorośle Petite Sirah i Alicante bouschet posadzone wśród Zinfandel dodają tekstury i koloru mieszance polnej. "Zbiory mieliśmy późno, więc niektóre winogrona stały się rodzynkami, co jeszcze bardziej intensyfikuje smaki odmianowe. Po zmiażdżeniu wino jest fermentowane w zbiornikach ze stali nierdzewnej przez dwanaście do osiemnastu dni, a następnie leżakowane w nowych beczkach z amerykańskiego dębu od dwunastu do piętnastu miesięcy. Wino odbywa się kolejne cztery do ośmiu miesięcy po butelkowaniu. To pulchny, warstwowy Zin o złożonych smakach czarnej wiśni, malin i czarnego pieprzu, które rozwijają się na podniebieniu."
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Magazyn