Canyon Ranch ' s Baked Fish & Chips

Canyon Ranch ' s Baked Fish & Chips
Pieczone ryby i chipsy Canyon Ranch mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 35,57 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 225g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 2810 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jeśli masz sos tatarski, ziemniaki russet, mąka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pełnoziarnistą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Apple Crumble jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 82%. Spróbuj Canyon Ranch ' s Baked Fish & Chips, Canyon Ranch Fruit Gazpacho, oraz Pieczone Chipsy Z Cukinii Ranch Parmezan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° lekko spryskaj blachę do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ułóż kliny ziemniaczane z jednej strony, pozostawiając wystarczająco dużo miejsca na filety i spryskaj je sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut, lub do złotego koloru i miękkości.Podczas pieczenia ziemniaków, mąkę, bułkę tartą i pieprz połączyć w płytkiej bowl.In kolejna płytka miska lekko ubić białko jaja. Filety rybne zanurzamy w białku, a następnie obustronnie zalewamy mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Filety RybneFilety Rybne
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przenieść do blachy do pieczenia, obok ziemniaków, i nadal gotować przez 10 minut więcej, lub aż filety są chrupiące i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Połącz wszystkie składniki sosu tatarskiego w małej misce i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podawać 1 łyżkę stołową na każdym filecie rybnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Składniki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn