Cannoli Zanurzone W Czekoladzie
Cannoli zanurzone w czekoladzie wymaga około 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 248 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 149 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, cukier cukierniczy, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak wielki spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Czekoladowe Kubki Cannoli, Cannoli w czekoladzie z pistacjami, oraz Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta).
Instrukcje
W dużej misce ubij razem amaretto, cynamon, śmietanę i cukier cukierniczy, aż do uzyskania miękkich szczytów.
W średniej misce połącz pistacje i ricottę i wymieszaj połowę bitej śmietany. Delikatnie złóż pozostałą bitą śmietanę. Napełnij torebkę ciasta bez końcówki z mieszaniną, aby wypełnić skorupki cannoli.
Dip końcówki cannoli do roztopionej czekolady.
Umieść tacę z prześcieradłami w lodówce na 2 godziny lub do momentu ustawienia nadzienia i czekolady.