Candy Cane Cocoa
Candy Cane Cocoa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.14 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz miętowe Laski cukierkowe, mleko, półsłodką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przepis ten zachwycił 447 osób. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Candy Cane Hot Cocoa, Candy Cane Hot Cocoa-Miętowa Gorąca Czekolada, oraz Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka.
Instrukcje
W rondlu podgrzej mleko, aż będzie gorące, ale nie zagotuje się.
Ubić czekoladę i zmiażdżone cukierki mięty pieprzowej, aż stopią się i będą gładkie.
Do czterech kubków wlać gorące kakao i udekorować bitą śmietaną.
Podawać z laską cukierkową mieszając.