Candy Bar Cake

Candy Bar Cake
Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, Szwajcarskie ciasto czekoladowe mix, bitą polewą, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Candy Bar Cake, Candy Bar Cake, oraz Candy Box Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż warstwy ciasta: Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przygotować ciasto ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania.
3
Wlać do 3 wysmarowanych i posypanych mąką 8-calowych okrągłych tortownic.
4
Piec w temperaturze 325 przez 20 do 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Usuń warstwy ciasta z piekarnika za pomocą rękawic kuchennych. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Usunąć warstwy ciasta z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
7
Przygotować lukier: Serek śmietankowy, cukier puder i cukier granulowany ubić w dużej misce ze średnią prędkością za pomocą miksera elektrycznego, aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie kremowa. Złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Rozłóż lukier między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2
Wytnij batoniki w zabawne kształty i naciśnij lukier na górze i bokach ciasta. Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut lub do 1 dnia wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Angielski Batonik Toffi, SiekanyAngielski Batonik Toffi, Siekany
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
3
Uwaga: nasze ciasto udekorowaliśmy batonami Snickers, Nestl Crunch i Kit Kat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Angielski Batonik Toffi, SiekanyAngielski Batonik Toffi, Siekany
Snickers BarSnickers Bar
Kit KatKit Kat
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn