Candy Bar Cake
Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, Szwajcarskie ciasto czekoladowe mix, bitą polewą, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Candy Bar Cake, Candy Bar Cake, oraz Candy Box Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż warstwy ciasta: Rozgrzej piekarnik do 32
Przygotować ciasto ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Wlać do 3 wysmarowanych i posypanych mąką 8-calowych okrągłych tortownic.
Piec w temperaturze 325 przez 20 do 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Usuń warstwy ciasta z piekarnika za pomocą rękawic kuchennych. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Usunąć warstwy ciasta z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Przygotować lukier: Serek śmietankowy, cukier puder i cukier granulowany ubić w dużej misce ze średnią prędkością za pomocą miksera elektrycznego, aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie kremowa. Złożyć ubitą polewą.
Rozłóż lukier między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta.
Wytnij batoniki w zabawne kształty i naciśnij lukier na górze i bokach ciasta. Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut lub do 1 dnia wcześniej.
Uwaga: nasze ciasto udekorowaliśmy batonami Snickers, Nestl Crunch i Kit Kat.