Ciasto Mango Margarita
Ciasto Mango Margarita to bezmleczne deser. Ten przepis służy 15 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz betty cake mix, bitą polewę, mango w ekstra lekkim syropie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mango Margarita, Mango Margarita, oraz Mango Margarita.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko 13x9-calowej patelni sprayem do pieczenia z mąką (nie używaj ciemnej lub nieprzywierającej patelni). W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, margarita wymieszać, olej, woda, Skórka z limonki, jajka i 1 szklanka pokrojonego w kostkę mango z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 32 do 36 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce, miejsce Pozostałe pokrojone w kostkę mango i zacieru z widelcem, aż puree. W średniej misce, złożyć ubitą polewę i jogurt; ciasto mrozu. Łyżka małych dollops puree mango na lukier, a następnie zawirować z tyłu łyżki. Przechowywać w lodówce.