Canadian Bacon and Potato Quiche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj kanadyjskiego bekonu i quiche ziemniaczanego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Jeśli masz pod ręką mleko, bekon, skórki z ciasta i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Canadian Bacon and Potato Quiche, Canadian Bacon Quiche, oraz Canadian Bacon and Brie Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieścić pie crust w 9-calowy szklany talerz pie zgodnie z kierunkiem na polu dla jednego ciasto wypełnione skorupą.
Piec około 8 minut lub do jasnego złotego koloru.
Ziemniaki, szparagi, boczek i ser układamy w częściowo upieczoną skórkę. Ubić jajka, mleko, majeranek i sól, aż dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę w talerzu ciasta.
Piec 45 do 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.