Canadian Bacon and Potato Quiche

Canadian Bacon and Potato Quiche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj kanadyjskiego bekonu i quiche ziemniaczanego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Jeśli masz pod ręką mleko, bekon, skórki z ciasta i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Canadian Bacon and Potato Quiche, Canadian Bacon Quiche, oraz Canadian Bacon and Brie Quiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić pie crust w 9-calowy szklany talerz pie zgodnie z kierunkiem na polu dla jednego ciasto wypełnione skorupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Piec około 8 minut lub do jasnego złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ziemniaki, szparagi, boczek i ser układamy w częściowo upieczoną skórkę. Ubić jajka, mleko, majeranek i sól, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
MajeranekMajeranek
ZiemniakZiemniak
SerSer
BoczekBoczek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
5
Wlać mieszaninę w talerzu ciasta.
6
Piec 45 do 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
7
Odstawić na 5 minut przed cięciem.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn