Campbell ' s® kanapki z wieprzowiną na wolnym ogniu
Need a dairy free main course? Campbell ' s® wolno gotowane kanapki z wieprzowiną może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 21g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ketchup, olej roślinny, pieczeń z łopatki wieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Campbell ' s® kanapki z wieprzowiną na wolnym ogniu, Wolno Gotowane Kanapki Z Wieprzowiną, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i gotować, aż będzie dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Wymieszać zupę, ketchup, ocet i brązowy cukier w 5-quart powolnej kuchence.
Dodać wieprzowinę i obrócić do płaszcza.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 do 9 godzin* lub do momentu, gdy wieprzowina będzie miękka.
Wyjąć wieprzowinę z kuchenki na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut. Używając 2 widelców, rozdrobnić wieprzowinę. Odstawić wieprzowinę do kuchenki.
Mieszaninę wieprzowiny i sosu podzielić między bułki.