Campanelle z letnimi warzywami
Campanelle z letnimi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 380 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz skórkę cytrynową, makaron campanelle), fetę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Letnie Warzywa (Hiszpania), Letnie Marynowane Warzywa, oraz Łosoś z letnimi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia. Makaron gotować przez 3 minuty.
Dodać brokuły i szparagi; gotować 2 protokół.
Dodać cukinię i groszek; gotować 2 protokół.
Odcedzić makaron i warzywa za pomocą durszlaka nad miską, rezerwując 1/4 szklanki wody makaronu.
Umieść fetę w dużej misce.
Wlać 1/4 szklanki płynu do gotowania na ser i mieszać, aż ser lekko się rozpuści.
Dodać mieszaninę makaronu i pozostałych składników; wrzucić dobrze.