Calypso Pork ' n ' Garbanzos
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Calypso Pork ' n ' Garbanzos może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 31g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,82 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka pieprzu, chili w proszku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać salsę, możesz podążać za tym daniem głównym z Deser Salsa Truskawkowa jako deser. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 74%. Podobne przepisy obejmują Polędwica Wieprzowa Calypso, Kotlety wieprzowe Calypso na # WeekdaySupper, oraz Garbanzos con Paticas de Cerdo (ciecierzyca z gulaszem wieprzowym).
Instrukcje
Umieść wieprzowinę w dużej misce; posyp chili w proszku.
Skrop 1 łyżką oleju; wrzucić do pokrycia. Na dużej patelni zrumienić wieprzowinę w pozostałym oleju na średnim ogniu przez 5-6 minut lub do momentu, gdy nie będzie już różowa.
Na tej samej patelni podsmaż czerwoną paprykę i cebulę przez 3-4 minuty lub do uzyskania chrupiącej miękkości. Dodaj fasolę, salsę, sól i wieprzowinę; gotuj przez 3-4 minuty lub do podgrzania.