Caldo Verde
Caldo Verde może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz kapustę, sól, bulion wołowy odtłuszczony w tłuszczu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Caldo Verde, Caldo Verde, oraz Caldo Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić chorizo w plastry o grubości 1/4 cala. W 6-do 8-Quart patelni na średnim ogniu, mieszać chorizo często aż lekko rumiane, o 10 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki, aby osuszyć. Łyżka i wyrzucić wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu na patelni.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię i często mieszać, aż kuleje, o 5 protokół. Powrót chorizo na patelnię i dodać bulion z kurczaka i wołowiny, ziemniaki, marchew, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż ziemniaki i marchew będą miękkie po przekłuciu, o 15 protokół.
W międzyczasie opłucz i osusz jarmuż.
Wytnij i odrzuć twarde żebra środkowe; posiekaj liście w poprzek na plastry o szerokości 1/4 cala.
Dodać kapustę i kapustę do zupy i mieszać od czasu do czasu, aż zmięknie, aby ugryźć, 8 do 10 minut.
Dodać sól i pieprz do smaku.