Cakespy: An Educaketion

Cakespy: An Educaketion
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Cakespy: Educaketion spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 633 kalorie. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pastę migdałową, cukier, lukier waniliowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cakespy: Piernicon Mad Men, Cakespy: Avatarts, oraz Cakespy: Pie Frytki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Linia płytkie kwadratowe ciasto cyny (9x9 cali działa dobrze) z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
3
Masło, wanilię i cukier zmiksować na puszystą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Mąkę przesiać, proszek do pieczenia i złożyć do śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
6
Dodaj wystarczającą ilość mleka, aby ciasto miało miękką konsystencję, coś w rodzaju ciastka z kroplą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
7
Oddzielić ciasto na dwie równe części. W misce wymieszaj połowę ciasta z 1 uncją amaretto. Jeśli nie lubisz amaretto, ten krok jest opcjonalny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Umieść ciasto na pół przygotowanej patelni tortowej. Powinna być na tyle sztywna, aby nie kapała na drugą połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
9
Dodaj pasek papieru pergaminowego na środku patelni, wzdłuż krawędzi, gdzie kończy się białe ciasto w połowie drogi. Pomoże to utrzymać kolory ciasta podzielone podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dodaj kilka kropli czerwonego barwnika spożywczego do pozostałej mieszaniny, aby zmienić ją na różowy kolor, a następnie łyżkę do drugiej połowy przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Piec przez 30-35 minut lub do momentu, aż ciasto wzrośnie i jest lekko brązowy na krawędziach i ma matowe wykończenie na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Obróć się na stojaku z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
13
Przyciąć krawędzie ciasta tak, że oba kawałki są jednakowej wielkości; następnie wyciąć każdą połowę na dwa tak, że masz cztery jednakowe paski.
14
Delikatnie podgrzej dżem morelowy na małej patelni i przyklej paski ciasta razem, jeden zwykły kawałek obok jednego kolorowego, a następnie odwrotnie, aby uzyskać efekt szachownicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MorelowyDżem Morelowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Wierzch zmontowanego ciasta posmarować dżemem morelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MorelowyDżem Morelowy
16
Rozwałkuj pastę migdałową w prostokąt długości ciasta i wystarczająco szeroki, aby pokryć obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
17
Odwróć ciasto na pastę migdałową, a następnie posmaruj pozostałe trzy strony dżemem morelowym. Jeśli chcesz dodatkowej dawki dekadencji, odkryłam, że dodanie cienkiej warstwy lukru maślanego oprócz dżemu morelowego było całkiem przyjemnym dodatkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Dżem MorelowyDżem Morelowy
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
18
Nacisnąć pastę migdałową starannie wokół ciasta; podawać w plasterkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn