Cakespy: An Educaketion
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Cakespy: Educaketion spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 633 kalorie. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pastę migdałową, cukier, lukier waniliowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cakespy: Piernicon Mad Men, Cakespy: Avatarts, oraz Cakespy: Pie Frytki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350 stopni.
Linia płytkie kwadratowe ciasto cyny (9x9 cali działa dobrze) z pergaminem.
Masło, wanilię i cukier zmiksować na puszystą masę.
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Mąkę przesiać, proszek do pieczenia i złożyć do śmietany.
Dodaj wystarczającą ilość mleka, aby ciasto miało miękką konsystencję, coś w rodzaju ciastka z kroplą.
Oddzielić ciasto na dwie równe części. W misce wymieszaj połowę ciasta z 1 uncją amaretto. Jeśli nie lubisz amaretto, ten krok jest opcjonalny.
Umieść ciasto na pół przygotowanej patelni tortowej. Powinna być na tyle sztywna, aby nie kapała na drugą połowę.
Dodaj pasek papieru pergaminowego na środku patelni, wzdłuż krawędzi, gdzie kończy się białe ciasto w połowie drogi. Pomoże to utrzymać kolory ciasta podzielone podczas pieczenia.
Dodaj kilka kropli czerwonego barwnika spożywczego do pozostałej mieszaniny, aby zmienić ją na różowy kolor, a następnie łyżkę do drugiej połowy przygotowanej patelni.
Piec przez 30-35 minut lub do momentu, aż ciasto wzrośnie i jest lekko brązowy na krawędziach i ma matowe wykończenie na wierzchu.
Obróć się na stojaku z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Przyciąć krawędzie ciasta tak, że oba kawałki są jednakowej wielkości; następnie wyciąć każdą połowę na dwa tak, że masz cztery jednakowe paski.
Delikatnie podgrzej dżem morelowy na małej patelni i przyklej paski ciasta razem, jeden zwykły kawałek obok jednego kolorowego, a następnie odwrotnie, aby uzyskać efekt szachownicy.
Wierzch zmontowanego ciasta posmarować dżemem morelowym.
Rozwałkuj pastę migdałową w prostokąt długości ciasta i wystarczająco szeroki, aby pokryć obie strony.
Odwróć ciasto na pastę migdałową, a następnie posmaruj pozostałe trzy strony dżemem morelowym. Jeśli chcesz dodatkowej dawki dekadencji, odkryłam, że dodanie cienkiej warstwy lukru maślanego oprócz dżemu morelowego było całkiem przyjemnym dodatkiem.
Nacisnąć pastę migdałową starannie wokół ciasta; podawać w plasterkach.