Deser Lemon Ladyfinger

Deser Lemon Ladyfinger
Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 4G białka, oraz 31g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka cukru cukierniczego, serek śmietankowy, ladyfingers i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Ladyfinger Deser Cytrynowy, Deser Ladyfinger Z Cytryną Domowej Roboty, oraz Ajerkoniak Ladyfinger Deser.

Instrukcje

1
Odstawić 5 ladyfingers; wyrównać boki i dół lekko nasmarowane 9-in. springform pan z pozostałymi ladyfingers. W dużej misce ubijamy śmietanę, aż powstaną sztywne szczyty; odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W innej dużej misce ubić serek śmietankowy i twaróg, aż będzie gładki; dodać cukier. Beat na medium przez 1 minutę. Wlać bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Na przygotowaną patelnię rozłożyć połowę śmietankowego sera. Ułóż zarezerwowane ladyfingers w szprychowym wzorze na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rozprowadzić z pozostałą mieszaniną sera śmietankowego. Przykryć i schłodzić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn