Cajun Style Blackened Snapper
Cajun styl Blackened Snapper jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 808 kalorii. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dość drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, pieprz cayenne, oregano, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Czarny Czerwony Snapper, Vinaigrette Snapper Blackened, oraz Filety Z Czarnego Lucjana.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać paprykę, pieprz cayenne, pieprz biały, pieprz czarny, sól, cebula w proszku, czosnek w proszku, tymianek, i oregano.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu przez 10 minut lub aż do bardzo gorącego.
Ryby zanurzamy w roztopionym maśle, a każdy filet obficie posypujemy mieszanką przyprawową.
Umieścić filety rybne w gorącej patelni.
Na każdy filet wlać 1 łyżkę masła. Gotować, aż powłoka na spodniej stronie filetu stanie się czarna, 3 do 5 minut. Odwróć rybę.
Wlać kolejną łyżkę masła na rybę i gotować przez 2 minuty, lub aż ryba płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.