Cajun Prime Rib

Cajun Prime Rib
Cajun Prime Rib może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1904 kalorie, 82g białka, oraz 171 g tłuszczu na porcję. Na 11,92 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Mieszanka boczku, pieprz, prime żeber pieczeń wołowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rajun Cajun BBQ Sauce-wewnątrz wielu centrów handlowych są Rajun Cajun restauracje, służą do Cajun inspirowane BBQ, pokażemy, jak zrobić, że sos, Prime Rib Au Jus, oraz Prime Rib Pho.

Instrukcje

1
Starannie pokroić nasadkę tłuszczu z wierzchu pieczonego żeberka, uważając, aby nie pokroić w mięso. Odstaw tłuszcz na bok. Całkowicie przykryj pieczeń czarnym pieprzem, następnie czosnkiem w proszku, a następnie solą. Warstwę soli przykryć pokrojoną w plasterki cebulą. Być może będziesz musiał zabezpieczyć trochę cebuli wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prime RibPrime Rib
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
2
Kłaść tłuszcz z powrotem na miejscu nad cebulą i zabezpieczyć do pieczenia wykałaczkami. Użyj boczku, aby przykryć resztę cebuli i zabezpieczyć wykałaczkami. Owinąć szczelnie w folię aluminiową i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
3
Rano Rozgrzej piekarnik do 550 stopni F (285 stopni C) - w zasadzie aż do góry! otwórz wszystkie okna i włącz wszystkie wentylatory. Rozpakuj pieczeń i przekłuj nożem kilka razy. Rewrap i umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Pieczemy 35 minut w rozgrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić-nie dłużej niż 30 minut. Powrót do lodówki na co najmniej 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Usuń tłuszcz i boczek, a cebulę i przyprawę zeskrobać. Użyj ostrego noża, aby pokroić pieczeń na steki. Każde żebro daje 2 steki, jeden z kością i jeden bez. Sezonuj steki z żądaną ilością przypraw Cajun. Boczek można grillować lub odstawić do innych zastosowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Lekko nasmarować ruszt grillowy. Steki z grilla do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn