Bułeczki Z Bekonem-Cheddarem
Bułeczki z bekonem-cheddarem mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten poranny posiłek ma 107 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 31. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szczypiorku, proszku do pieczenia calumet, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bułeczki z bekonem, jajkiem i cheddarem, Bułeczki Z Bekonem I Cheddarem, oraz Bekonowe Bułeczki Cheddar.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Mąkę i proszek do pieczenia połączyć w dużej misce.
Pokrój na maśle blenderem lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Ubić 2 jajka i pół na pół w średniej misce do wymieszania.
Dodać do mieszaniny mąki; mieszać tylko do zwilżenia. Wymieszać z serem, boczkiem i szczypiorkiem. Kształt w piłkę.
Wyrobić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni 10 razy.
Rozwałkuj na prostokąt 12x6 cali.
Pokrój na 8 (3-calowych) kwadratów; przeciąć każdy kwadrat po przekątnej na pół.
Umieścić, 2 cale od siebie, na blasze spryskane sprayem do gotowania.
Pozostałe jajka i wodę ubić do wymieszania; posmarować Trójkąty ciasta.
Piec 14 do 16 min. lub dopóki bułeczki nie będą lekko rumiane.