Bułeczki Maślano-Serowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj bułeczek z maślanką i serem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maślane Bułeczki Z Serem Malinowym, Pełnoziarniste Bułeczki Z Maślanką Borówkową, oraz Bułeczki Maślane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F. Lekko płaszcz blachy do pieczenia z warzyw gotowania sprayu.
W maszynce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i masło i pulsować, aż mieszanina przypomina grubej bułki tartej.
Przełożyć do dużej miski i dodać 2 sery, tymianek, płatki ostra papryka, i maślanka. Mieszać, aż mieszanina skleja się. (Będzie lekko kruchy.)
Przenieść ciasto na powierzchnię roboczą i delikatnie ugniatać, aż się połączy, około 30 sekund. Uformuj ciasto, aby uformować równe, płaskie okrągłe o grubości około 1 cala.
Ciasto pokroić na 12 klinów.
Umieść je około 2 cale od siebie na blasze do pieczenia.
Piec, aż bułeczki są jasno złoty brąz, 18 do 20 protokół.
Usunąć metalową szpatułką. Są one najlepiej podawane świeże, ale mogą być wykonane do 2 dni wcześniej. Owinąć w folię i podgrzać w piekarniku 250 F przez 10 minut. Przechowywać w szczelnym pojemniku.