Bułeczki Cheddar-Koperkowe
Cheddar-bułeczki koperkowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 16 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka jaj, koperek, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Bułeczki Serowo-Koperkowe, Pikantne bułeczki z koperkiem i kminkiem, oraz Bułeczki Z Koperkiem Z Łososia Wędzonego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połącz 4 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Dodać masło i wymieszać na małej prędkości, aż masło będzie w kawałkach wielkości grochu.
Wymieszać jajka i śmietanę i szybko dodać je do mieszanki mąki i masła.
Połącz, aż tylko mieszane. Wrzucić razem Cheddar, koperek, i 1 łyżka mąki i dodać je do ciasta.
Wymieszać, aż zostaną prawie włączone.
Wylać ciasto na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię i zagniatać przez 1 minutę, aż Cheddar i koperek będą dobrze rozmieszczone.
Rozwałkuj ciasto o grubości 3/4 cala.
Pokroić w 4-calowe kwadraty, a następnie na pół po przekątnej, aby Trójkąty.
Umyj blaty myciem jajecznym.
Piec na blasze wyłożonej pergaminem przez 20 do 25 minut, aż Na Zewnątrz będzie chrupiąca, a wewnątrz w pełni upieczona.