Burritos Z Kurczaka
Burrito z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 289 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, sok z limonki, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burritos Z Kurczaka, Burritos Z Kurczaka, oraz Burritos Z Kurczaka.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak nie będzie już różowy w środku.
Wymieszaj wodę, sok z limonki, salsę i zawartość woreczka do mieszania sosu (z pudełka do hamburgerów), aż do wymieszania. Wmieszać fasolę, kukurydzę i zawartość niegotowanego ryżu (z pudełka do hamburgerów); podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut lub aż ryż będzie miękki.
Tymczasem tortille ciepła zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Łyżka nieco mniej niż 1 szklanka mieszanki kurczaka w dół środka każdej ciepłej tortilli. Top z kwaśną śmietaną. Złóż dno każdej tortilli 1 cal nad nadzieniem. Fold boki w, nakładających się dołączyć wypełnienie. Fold top nad bokami.