Burgundzka Wołowina
Burgundzka wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 398 kalorii, 33g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka mąki, bulion wołowy, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burgundzka Wołowina, Wołowina Burgund, oraz Burgundzka Wołowina.
Instrukcje
Pokroić wołowinę w 1-calową kostkę. Skracanie stopu w holenderskim piekarniku.
Gotować wołowinę w skróceniu na średnim ogniu do brązowego; usunąć. Cebulę i grzyby gotować w holenderskim piekarniku, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, dodając skrócenie w razie potrzeby.
Wyjąć grzyby i cebulę; przykryć i schłodzić.
Wołowinę włożyć do pieca holenderskiego; posypać mąką, solą, majerankiem, tymiankiem i pieprzem. Wymieszaj z bulionem i burgundem.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 1 1/4 godziny lub aż wołowina będzie miękka. (Płyn powinien po prostu pokryć wołowinę.) W razie potrzeby wymieszać dodatkowe buliony i Burgundy (1 część bulionu do 2 części Burgundy).
Dodać grzyby i cebulę; podgrzać, od czasu do czasu mieszając.