Burgery Marchewkowe

Burgery Marchewkowe
Burgery marchewkowe mogą być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 12 g białka , 8 g tłuszczu i łącznie 478 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,2 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. To niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jeśli masz pod ręką marchewkę, bułkę do hamburgerów, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 46% . Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Burgery z marchewką i sezamem , Burgery z marchewką i sezamem i Burgery z przyprawioną marchewką i soczewicą .

Instrukcje

1
Umieść 1 cal wody i marchewki na dużej patelni; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5-10 minut lub do momentu, aż będą chrupiące; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 3 Chili Serrano1 Do 3 Chili Serrano
2 łyżki świeżo Zebranych Liści Mięty2 łyżki świeżo Zebranych Liści Mięty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Suchego Linguine, Ugotowanego I Odsączonego1 Funt Suchego Linguine, Ugotowanego I Odsączonego
2
W dużej misce wymieszaj marchewkę, płatki kukurydziane, jajka, seler, cebulę, sól, cukier i pieprz. Uformuj sześć kotletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
1 Do 3 Chili Serrano1 Do 3 Chili Serrano
Posiekana Zielona Papryka, OpcjonalniePosiekana Zielona Papryka, Opcjonalnie
(olej Chili)(olej Chili)
Ostry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 CalaOstry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 Cala
świeżo Zebrane Liście Miętyświeżo Zebrane Liście Mięty
1/2 Funta Pokrojonej W Grube Plastry Piersi Z Indyka Lub Z Rożna, Posiekanej1/2 Funta Pokrojonej W Grube Plastry Piersi Z Indyka Lub Z Rożna, Posiekanej
1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Litr (około Gęstej śmietanyLitr (około Gęstej śmietany
3
Rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu; smaż placki po 3 minuty z każdej strony lub do momentu, aż się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Szałwia Lub 1/2 łyżeczki Suszonej SzałwiiPosiekana świeża Szałwia Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Szałwii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Suchego Linguine, Ugotowanego I Odsączonego1 Funt Suchego Linguine, Ugotowanego I Odsączonego
4
W razie potrzeby podawaj na bułkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Ser Mozzarella, Pokrojony W 32 Kostkiświeży Ser Mozzarella, Pokrojony W 32 Kostki

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec i Zinfandel to moje ulubione dania Burger. Merlot będzie w zupełności odpowiedni do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Możesz spróbować Sagelands Merlot. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 10 dolarów za butelkę.
Merlot z Krainy Mędrców
Merlot z Krainy Mędrców
Ten bogaty, dojrzały merlot otwiera się aromatami przypraw drzewnych i nutami dżemu jeżynowego, po których następują aromaty malin, wiśni i odrobiną wanilii. Słodka wiśnia kontynuuje jedwabisty finisz, uzupełniony delikatnymi taninami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn