Budyń Ze Słodkich Ziemniaków
Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony cynamon, ekstrakt z wanilii, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Budyń Ze Słodkich Ziemniaków, Budyń Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Budyń Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
11/2-ćwiartka naczynia do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Połączyć jajka, 3 łyżki miodu, mleka i chleba w dużej misce. Beat mikserem z prędkością x, aż będzie gładka.
Dodać słodkie ziemniaki, wanilię, cynamon i ziele angielskie; ubić na gładką masę.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia. Roztrzepać pekan i imbir na wierzchu.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut, aż budyń ustawi się i lekko opuchnie (lekko opadnie, gdy pudding ostygnie).
Podczas pieczenia budyniu, połączyć jogurt i pozostałą 1 łyżkę miodu; mieszać, aż będzie gładka. Podziel budyń na 4 miseczki i równomiernie polej mieszanką jogurtową.