Budyń Z Dyni

Budyń Z Dyni
Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, waniliową, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Budyń Z Dyni, Budyń Z Dyni, oraz Budyń Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Smar dno i boki springform pan, 10x3 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kostki chleba, porzeczki i pekan w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj w kostkach chleba, porzeczkach i posiekanych orzechach pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Kostki ChlebaKostki Chleba
PorzeczkiPorzeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Pozostawić mieszaninę 10 minut; łyżka do springform pan. Ułóż połówki orzechów pekan na wierzchu budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzechów PekanPołówki Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
4
Piec 50 do 60 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
5
Odstawić 10 minut; usunąć stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podawać na ciepło ze śmietaną. Przechowywać w lodówce pozostały budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn