Budyń chlebowy z podwójną czekoladą Sunny z bitą śmietaną

Budyń chlebowy z podwójną czekoladą Sunny z bitą śmietaną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj Podwójnie czekoladowego budyniu chlebowego Sunny z bitą śmietaną. Ten przepis służy 20 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, mielony cynamon, cynamonowy chleb rodzynkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń z dyni z bitą śmietaną, Podwójny budyń chlebowy z polewą czekoladową, oraz Łatwy czekoladowy budyń chlebowy z bitą śmietaną waniliową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na budyń chlebowy: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Dno i boki naczynia do pieczenia przygotować z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W dużej misce, dodać croissant i kawałki chleba wraz z polewą czekoladową. Wrzucić delikatnie i wlać do przygotowanego naczynia, upewniając się, że wszystkie kawałki czekolady nie osiadają na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
CroissantCroissant
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W dużej misce ubijamy mleko, syrop czekoladowy, brązowy cukier, cynamon, sól, gałkę muszkatołową i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać budyń czekoladowy na chleb w naczyniu do pieczenia i naciśnij chleb w dół do kremu namoczyć. Odstawić na 10 minut. Następnie naciśnij trochę ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Do polewy: w średniej misce, wrzucić masło i mąki do pokrycia wszystkich stron masła. Następnie dodać pekan, brązowy cukier, sól i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wymieszać razem z rękami, aby uzyskać masło, aby zmiksować wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
8
Posypać równomiernie górną częścią naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Piec odkryte, aż krawędzie są złotobrązowe i centrum sprężyny z powrotem trochę po dotknięciu, 45 do 50 protokół. Pozostawić do ostygnięcia i osiedlić się na około 30 minut, a następnie zrobić ładne kwadraty, lub po prostu kopać od razu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Podawać z bitą śmietaną. Można również podawać na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
11
W dużej misce ubijamy śmietanę aż do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodaj bourbon i cukier i kontynuuj ubijanie aż do uzyskania sztywnych szczytów, gdy trzepaczka zostanie usunięta z miski. Przechowywać w lodówce i podawać na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn