Budyń chlebowy z podwójną czekoladą Sunny z bitą śmietaną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj Podwójnie czekoladowego budyniu chlebowego Sunny z bitą śmietaną. Ten przepis służy 20 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, mielony cynamon, cynamonowy chleb rodzynkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń z dyni z bitą śmietaną, Podwójny budyń chlebowy z polewą czekoladową, oraz Łatwy czekoladowy budyń chlebowy z bitą śmietaną waniliową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na budyń chlebowy: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Dno i boki naczynia do pieczenia przygotować z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
W dużej misce, dodać croissant i kawałki chleba wraz z polewą czekoladową. Wrzucić delikatnie i wlać do przygotowanego naczynia, upewniając się, że wszystkie kawałki czekolady nie osiadają na dnie.
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W dużej misce ubijamy mleko, syrop czekoladowy, brązowy cukier, cynamon, sól, gałkę muszkatołową i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
Dietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać budyń czekoladowy na chleb w naczyniu do pieczenia i naciśnij chleb w dół do kremu namoczyć. Odstawić na 10 minut. Następnie naciśnij trochę ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1 Duże Pomarańczowe żelki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Do polewy: w średniej misce, wrzucić masło i mąki do pokrycia wszystkich stron masła. Następnie dodać pekan, brązowy cukier, sól i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wymieszać razem z rękami, aby uzyskać masło, aby zmiksować wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
8
Posypać równomiernie górną częścią naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Piec odkryte, aż krawędzie są złotobrązowe i centrum sprężyny z powrotem trochę po dotknięciu, 45 do 50 protokół. Pozostawić do ostygnięcia i osiedlić się na około 30 minut, a następnie zrobić ładne kwadraty, lub po prostu kopać od razu.
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodaj bourbon i cukier i kontynuuj ubijanie aż do uzyskania sztywnych szczytów, gdy trzepaczka zostanie usunięta z miski. Przechowywać w lodówce i podawać na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona