Budyń chlebowy z jabłkiem, boczkiem i cheddarem

Budyń chlebowy z jabłkiem, boczkiem i cheddarem
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 370 kalorii, 14g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, pieprz, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar, boczek i jabłko z musztardą na wiejskim chlebie pszennym, Boczkowo-Cheddarowy Pudding Kukurydziany, oraz Kremowa zupa z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, boczkiem i jabłkową musztardą miodową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapiekanka 2-litrowa. W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Jabłka gotować na maśle 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będą chrupiące-miękkie. Wymieszać z brązowym cukrem; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Połowę chleba, boczku, jabłek i sera układamy w zapiekance. Powtórz z pozostałym chlebem, boczkiem, jabłkami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SerSer
BoczekBoczek
ChlebChleb
3
Wszystkie pozostałe składniki wymieszać, zalać serem. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec odkryte 40 do 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
6
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn