Budyń Chlebowy Croissant
Croissant chleb budyń może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.29 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka rogalików, ekstraktu z wanilii, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Budyń Chlebowy Croissant, Budyń Chlebowy Croissant, oraz Budyń Chlebowy Croissant dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W średniej misce ubijamy całe jajka, żółtka, pół na pół, cukier i wanilię. Odstawić mieszankę kremu na bok. Rogaliki pokroić na pół poziomo. W 10 x 15 x 2 1/2-calowy owalne naczynie do pieczenia, rozprowadzić DNA rogali w plasterkach, następnie dodać rodzynki, a następnie wierzchołki rogalików (brown side up), upewniając się, że rodzynki są między warstwami rogalików lub będą palić podczas pieczenia.
Wlać krem na rogaliki i pozostawić do namoczenia na 10 minut, naciskając delikatnie.
Umieść patelnię w większej wypełnionej cala gorącej wody. Większą patelnię przykryć folią aluminiową, przykryć folią, aby nie dotykała budyniu.
Wytnij kilka otworów w folii, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec przez 45 minut. Odkryć i piec przez 40 do 45 Więcej minut lub aż budyń nadmuchuje się i budyń jest ustawiony.
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.