Buciki niemowlęce
Buciki dla dziecka to bezmleczne hor d ' oeuvre. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz gumdrops, pianki, bitą lukier waniliowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Booties' n ' Rattles Cake, Blister Baby cukinia, Baby Pattypan Squash i grillowane pomidory, oraz Blister Baby Cukinia, Baby Pattypan Squash I Grillowana Toma.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Usuń papierowe kubki do pieczenia.
Umieść 2 babeczki do góry nogami na oddzielnych talerzach.
Wytnij mały kawałek z boku trzeciej babeczki, aby uzyskać płaską powierzchnię.
Trzeci cupcake wyciąć poziomo na pół.
Umieść na talerzu pół z wyciętym bokiem, jak pokazano na schemacie.
Postaw drugą połowę przeciwko drugiej babeczce. Powtórz z pozostałymi babeczkami.
Frost cupcake booties, dołączając kawałek toe do cupcake z lukrem. Dekoruj buciki piankami i kształtami łuku wyciętymi z gumek zwiniętych wałkiem do ciasta. Przechowywać luźno przykryte.