Bucatini a La Surf i Surf może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 64G białka, 41g tłuszczu i w sumie 1098 kalorii. Za 9,81 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś szalotkę, wino, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Surf And Turf dla dwojga, Surf & Turf, oraz Surf & Turf dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zagotuj duży garnek wody na dużym ogniu i dodaj garść soli. Wrzuć makaron do wrzącej wody i wymieszaj, aby się nie zlepił i gotuj do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedź i odstaw na bok.
3
Rozgrzej dużą ciężką patelnię na średnim ogniu, dodaj pancettę i gotuj, aż będzie chrupiąca, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek na patelnię na średnim ogniu, dodaj czosnek, szalotkę, płatki czerwonej papryki i gotuj przez 1 minutę. Następnie dodaj na patelnię małże, białe wino, sos pomidorowy i tymianek i gotuj pod przykryciem przez 3 do 5 minut lub do otwarcia Małży. Dopraw krewetki, kalmary i przegrzebki solą i pieprzem i podnieś ogień do średniej wysokości.