Bubba ' s Sloppy Joes

Bubba ' s Sloppy Joes
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Bubba niechlujne Joes spróbować. Na 1,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 19g białka, oraz 20 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką przyprawę do hamburgerów, SOS barbeque, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chorizo Sloppy Joes (Chorizo Sloppy Joes), Mushy Joes (Sloppy Joes Meatless Cousin) (Meatless Monday), oraz Sloppy Joes II.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać czosnek w gorącym maśle, aż pachnące, 1 do 2 protokół. Wymieszać cebulę, zielony pieprz, i kolendry do czosnku; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane, 5 do 10 protokół; odcedzić tłuszcz. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Wymieszaj brązowy cukier, musztardę, sos Worcestershire, przyprawę włoską, cebulę w proszku, przyprawę grecką, przyprawę do hamburgerów, czosnek w proszku, czarny pieprz, przyprawę do klonu wędzarni, wędzoną sól i gałkę muszkatołową w mieszankę mielonej wołowiny; gotuj do wrzenia, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wymieszać mieszaninę cebuli w mieszaninie wołowiny; zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Wlać sos barbeque, ketchup, i ocet jabłkowy do mieszaniny wołowiny; wymieszać, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż sos jest zagęszczony, 30 protokół. Polać wołowinę na bułki hamburgerowe i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę

Składniki

2(zima)1 duża słodka cebula, pokrojona w 4 do 5 okrągłych plasterków1 duża słodka cebula, pokrojona w 4 do 5 okrągłych plasterków4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSOS barbeque (np. Sweet Baby Ray ' s®)SOS barbeque (np. Sweet Baby Ray ' s®)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnieDodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnie3(zima)6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra6goździkiczosnek mielonyczosnek mielony11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki1Dużezielona papryka, posiekanazielona papryka, posiekana907Orzechy dowolne (posiekane)1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni2szczypcemielona gałka muszkatołowa, lub więcej do smakumielona gałka muszkatołowa, lub więcej do smaku11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż12bułeczki hamburgerowebułeczki hamburgerowe11 funt cukinii,Przyprawa włoskaPrzyprawa włoska2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.przyprawy klonowe wędzarni (np. McCormick ® Grill Mates®), lub więcej do smakuprzyprawy klonowe wędzarni (np. McCormick ® Grill Mates®), lub więcej do smaku11 funt cukinii,posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.sól wędzona hickory (np. McCormick®), lub więcej do smakusól wędzona hickory (np. McCormick®), lub więcej do smaku11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.przyprawy do hamburgerów (takie jak McCormick ® Grill Mates®) lub więcej do smakuprzyprawy do hamburgerów (takie jak McCormick ® Grill Mates®) lub więcej do smaku11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Przyprawy Greckie (np. Cavender ' s®), lub więcej do smakuPrzyprawy Greckie (np. Cavender ' s®), lub więcej do smaku1Dużesłodka cebula (np. Vidalia®), posiekanasłodka cebula (np. Vidalia®), posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Sos WorcestershireSos Worcestershire2(zima)gotowa musztarda żółta (np. Colman ' s®)gotowa musztarda żółta (np. Colman ' s®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn