Brązowy krem masłowy z żurawinową glazurą
Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 1193 kalorii, 12g białka, oraz 61 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, sos żurawinowy, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Brązowy Cukier Funt Babeczki Z Brązowym Masłem Glazury Od Martha, Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą, oraz Ciasto Kremowe Z Brązowym Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej, posypać żelatynę ponad 2 łyżki wody i odstawić, aż zmiękną, 3 protokół. Kuchenka mikrofalowa O Dużej Mocy przez 10 sekund, aż się stopi. W bezpiecznym dla mikrofalówki kubku miarowym, mikrofalówka zarezerwowane brązowe masło stałe z mlekiem, cukrem, 1/8 łyżeczki cynamonu i szczyptą soli do ogrzania.
Ubić żelatynę i przechowywać w lodówce, aż zestaw.
W misce ubijamy 3/4 szklanki ciężkiej śmietany i kwaśnej śmietany do miękkich szczytów.
Krem ubijamy, aby go poluzować, a następnie składamy na bitą śmietanę.
Wlać krem do cynamonu Tost Crumb Crust; przechowywać w lodówce przez 30 protokół.
W kuchence mikrofalowej, roztopić białą czekoladę i masło.
Dodać tłuczone słodkie ziemniaki, pozostałe 2 łyżki ciężkiej śmietany i 1/8 łyżeczki cynamonu i szczyptę soli; ubić na gładką masę.
Przenieś ganache ze słodkich ziemniaków do worka z ciastem wyposażonego w gładką końcówkę 1/2 cala i przechowuj w lodówce, aż lekko ostygnie, 15 minut. Rura 1-calowe kopce wokół krawędzi ciasta. Przechowywać w lodówce, aż ganache jest ustawiony, 10 minut.
Przecier żurawinowy polać na ciasto i równomiernie rozprowadzić łyżką. Przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 30 minut.
Ciasto pokroić w kliny i podawać.