Pasta Truskawkowo-Pomarańczowa

Pasta Truskawkowo-Pomarańczowa
Pasta truskawkowo-pomarańczowa może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis zawiera 36 porcji z 74 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Za 23 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sok pomarańczowy, truskawki, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Jest idealny do Dzień Matki. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pasta Truskawkowo-Pomarańczowa, Pasta Truskawkowo-Pomarańczowa, oraz Pasta Truskawkowo-Cytrynowa dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W czajniku połącz truskawki, sok pomarańczowy i skórkę pomarańczową. Dodaj pektynę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
PektynaPektyna
2
Dodaj cukier; wróć do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Zdjąć z ognia; odtłuścić pianę.
4
Wlać do słoików lub pojemników do zamrażania; schłodzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny. Przykryj i odstaw na noc lub do zestalenia, ale nie dłużej niż 24 godziny. Przechowywać w lodówce lub zamrażać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn