Brązowy chleb mamy może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 12 centów za porcję. Ten chleb ma 106 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i weź wodę, rodzynki, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik 9%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Mom ' s Bacon and Hash Brown Egg Bake (+Ostatnia runda Zdjęć Michigan), Chleb od A do Z mamy, oraz Chleb kukurydziany mamy.
Instrukcje
1
W małym rondlu zagotuj wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj rodzynki i masło; zdjąć z ognia. W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, jajka, sodę oczyszczoną, wanilię i sól; wymieszać z mieszanką rodzynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Miód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)