Bruschetta czerwono-zielona
Czerwono-zielona Bruschetta wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, bagietki, sera mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Avocado Bruschetta Z Zielonym Sosem, Bruschetta Z Rustykalną Zieloną Oliwkową Tapenadą, oraz Zielone Chile Pesto Śniadanie Bruschetta.
Instrukcje
Pokrój bagietkę na plastry o grubości 1/2 cala; umieść na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru; ostudzić.
Paprykę umieścić na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Broil 5 cali od ciepła o 5 minut z każdej strony lub aż pieprz wygląda pęcherze.
Umieść pieprz w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby rozluźnić skórę. Paprykę obrać, wyrzucić nasiona i pokroić w cienkie paski.
Kromki chleba rozprowadzić równomiernie z suszonym Pesto pomidorowym. Top każdy z plasterkiem mozzarelli. Przełóż Pasek pieprzu i plasterek ogórków na ser.
Broil 5 cali od ciepła 2 do 3 minut lub aż ser topi.
* Substytut ogórków korniszonowych dla korniszonów.