Bruscandoli
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Bruscandoli może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz szparagi ołówkowe, sok z cytryny, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
Przynieś 6 litrów wody do wrzenia i zmontuj lodową kąpiel obok garnka. Wykończenia końce bruscandoli (lub substytut) i zanurzyć we wrzącej wodzie przez 30 sekund.
Wyjąć i zanurzyć w łaźni lodowej na 2 minuty.
Zdjąć i osuszyć na ręczniku. W międzyczasie wciśnij jajka przez sito. W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać 2 łyżki masła na średnim ogniu. Wrzucić jajko na patelnię i dodać sok z cytryny i białe wino. Doprowadzić do wrzenia i dodać masło, następnie bruscandoli i pietruszki. Wymieszać i ogrzać, doprawić solą i pieprzem, podawać z wątróbką cielęcą.
Dekoruj skórką z cytryny.