Brokuły Curry Udon

Brokuły Curry Udon
Przepis brokuły Curry Udon jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 13g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 731 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz okrągły makaron udon, curry, duże płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać lekkie mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Cytrynowe bułeczki z mlekiem kokosowym (z dżemem z Jeżynowej Chia) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wołowina Curry Udon (Kare Udon), Curry Udon, oraz Curry Udon dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować Jest de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn