Brazylijskie Ciasto Marchewkowe
Brazylijskie ciasto marchewkowe wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz proszek do pieczenia, olej kuchenny, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, oraz Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13.
Umieść marchew, jajka i olej w blenderze lub misce robota kuchennego. Proces, aż marchewki są drobno posiekane.
Wlać mieszaninę marchwi do miski do mieszania. Wymieszać w 2 szklanki cukru, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z mąką i proszkiem do pieczenia; wymieszać do dobrze wymieszanego.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Góra sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte, około 40 minut.
W międzyczasie zrobić lukier, umieszczając masło, 1 szklankę cukru, błyskawiczną mieszankę gorących napojów czekoladowych i mleko na patelni. Mieszając, podgrzewać do prawie wrzenia na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje. Gdy ciasto jest gotowe, wyjąć z piekarnika i natychmiast rozprowadzić lukier równomiernie na górze.