Bouillabaisse Z Pikantnym Rouille

Bouillabaisse Z Pikantnym Rouille
Need a zupa bezglutenowa, bezmleczna i pescatariańska? Bouillabaisse z pikantnym Rouille może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 90 porcji z 20 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jeśli masz filety z tilapii, pory, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 14 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Letnie Bouillabaisse Z Dymnym Rouille, Bouillabaisse z Rouille i grzankami czosnkowymi, oraz Letnie pomidorowe Bouillabaisse z bazylią Rouille.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj pory, seler, czosnek i nasiona kopru włoskiego i gotuj, często mieszając, aż pory zmiękną, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
3
Dodaj pomidory i ziemniaki; gotuj, często mieszając, aż pomidory zaczną się rozkładać, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Dodaj wino, zwiększyć ciepło do wysokiej, doprowadzić do wrzenia, i gotować, mieszając często, aż do zmniejszenia, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać sok z małży, wodę, skórkę pomarańczową, liście laurowe i szafran i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki są po prostu miękkie, o 15 protokół.Ostrożnie zanurz tilapię i przegrzebki w zupie, wróć do duszenia i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z OgonamiKrewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
SzafranSzafran
TilapiaTilapia
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
6
Dodaj kalmary, zanurzyć w zupie, i kontynuować gotowanie aż gotowane przez, o 3 protokół. Wyrzucić skórkę pomarańczową i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
KałamarnicaKałamarnica
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
7
Podawać zupę z łyżką pikantnego Rouille na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje90
Ocena Zdrowia6
Magazyn